Farabi Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı Hk.



BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TARİHİ
25 ŞUBAT 2019 – SAAT : 14:00
BİLGİLENDİRME TOPLANTI YERİ
Hamit Çepni Konferans Salonu (Mühendislik Fakültesi)


BAŞVURU TARİHLERİ
1 MART 2019 – 15 MART 2019
BAŞVURU YERLERİ
Başvurular Rektörlük C Blok 3.Kat Farabi Ofisine elden teslim ile alınacaktır.


YÖK BAŞVURU TAKVİMİ ve ŞARTLARI
TIKLAYINIZ


BAŞVURU ŞARTLARI
Farabi Değişim Programından daha önce yararlanmamış ya da başvurusu kabul edilip feragat etmemiş olmak Ön lisans ve Lisans öğrencileri hazırlık sınıflarında iken ve / ve ya en az 2.00/4.00 not ortalamasına sahip olmadan, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri hazırlık ve bilimsel hazırlık ile esas eğitime başladıkları ilk yarıyıl ve / veya 2.50/4.00 not ortalamasına sahip olmadan başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURU BELGELERİ
http://erasmus.karabuk.edu.tr adresinden online başvuru yaparak transkriptinizi PDF formatında sisteme yükleyiniz. Tüm bilgileriniz eksiksiz doldurulduktan sonra sistemden alacağınız online başvuru formunun çıktısı ile Transkript ( ad.), Öğrenci Belgesi (2 ad.), Öğrenci Bilgi Formu (2 ad.) ve Nüfus Cüzdanı Fotokobisi (2 ad.) Farabi Ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.
 
Başvuruda dikkat edilmesi gereken hususlara web sayfamızın Ekinlikler Kısmında yer alan 2019 Bilgilendirme Toplantısında ulaşabilirsiniz. Tercih edeceğiniz kurum da online başvuru alıyorsa karşı kuruma başvurunuzu gerçekleştirip çıktısını Karabük Üniversitesi Farabi Ofisine teslim edeceğiniz evraklara eklemeniz gerekmektedir. Detaylı bilgi için Farabi Ofisiyle irtibata geçiniz