Fakültemiz Öğrencilerinin Dikkatine
Fakültemiz Öğrencilerinin Dikkatine
İlgi yazı ile YÖK, ülkemizde yaşanan COVİD-19 salgını nedeniyle üniversitelerin eğitim öğretim faaliyetlerini uzaktan eğitim yolu ile sürdürmesinin akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz açısından daha güvenli olması dikkate alınarak karar almıştır. Bu karar doğrultusunda Üniversitemiz 23/03/2020 Pazartesi günü uzaktan eğitim yolu ile eğitim-öğretim faaliyetine devam edecektir. Belirtilen tarih itibariyle Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Müdürlüğü koordinasyonunda uzaktan eğitime devam edilecektir. Bu kapsamda;
  1. Her bir öğrenci 2019-2020 bahar yarıyılında aldığı tüm derslere (Uygulama ve Laboratuvar dersleri hariç) ilgili program içerisinde Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası ve Şifre: TC Kimlik Numarası olmak üzere tanımlanmaktadır.
  2. Alınan karar gereği 45 dk olarak işlenen dersler 30 dk olarak işlenecektir. Tüm derslerin ders programları haftanın 7 günü dersler devam edecek şekilde yeniden düzenlenip OBS'ye yüklenecektir. Öğrenciler ve öğretim elemanları derslerini (Uygulama ve Laboratuvar dersleri hariç) bu programa göre sisteme girerek senkron (canlı) ders olarak işleyecektir.
  3. Öğrencilerin sistemi kullanma prosedürleri ile ilgili görüntülü ve yazılı bilgilendirme şekilde KBUZEM web sitesi üzerinden 20/03/2020 tarihi itibariyle yayınlanacaktır.