"Aktüerya ve Risk Yönetiminde Mesleki Gelişim ve Kariyer Fırsatları" Konulu Konferans.

 

Hazine Müşteşar Yardımcısı Sayın Dr. Ahmet GENÇ, Aktüerya ve Risk Yönetimi Bölümüzün organizasyonuyla "Aktüerya ve Risk Yönetiminde Mesleki Gelişim ve Kariyer Fırsatları" konulu bir konferans verdi. Konferansın ardından kendilerine Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Yahya FİDAN ve Aktüerya ve Risk Yönetimi Bölümü Öğretim Üyemiz Sayın Yrd. Doç. Dr. Aydoğan DURMUŞ tarafından "Teşekkür Belgesi" takdim edildi.

Ayrıca, Hazine Müşteşar Yardımcısı Sayın Dr. Ahmet GENÇ, Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Yahya Fidan ve Aktüerya ve Risk Yönetimi Bölümü Öğretim Üyemiz Sayın Yrd. Doç. Dr. Aydoğan DURMUŞ eşliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret etti.

Ziyaretten memnun olduğunu belirten Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Refik Polat, Hazine Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Ahmet Genç’e nazik ziyareti için teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Üniversitemiz Botanik Bahçesi’ne geçilerek Hazine Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Sayın Ahmet Genç kendi adına hazırlanan ağacını Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Yahya Fidan eşliğinde dikti.