GÜZ 2023 DÖNEMİ HİT SÖYLEŞİ GÜNLERİ BAŞLADI
GÜZ 2023 DÖNEMİ HİT SÖYLEŞİ GÜNLERİ BAŞLADI
Her dönem Doç. Dr. Sırma Oya Tekvar moderatörlüğünde, farklı temalar ve konuklarla gerçekleştirdiğimiz söyleşi etkinliklerimizin 2023 Güz döneminde ilki 12 Ekim Perşembe günü yapıldı. "Sınırları Geçmek: Yurtdışı Fırsatları" konulu söyleşimizin konukları KBÜ Online Yabancı Diller Kurs Koordinatörü ve Yabancı Diller Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Pelin Şık ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Ilgaz Atalay oldu.
Pelin Hocamız yabancı dil öğrenmenin önemi, gerekliliği ve kolay öğrenme yöntemlerini anlatırken dil öğrenmedeki zorlukları ve bu konudaki korkularımızı nasıl yenebileceğimiz üzerine önerilerde bulundu. Değerli öğrencimiz Ilgaz ise Erasmus ve diğer yurt dışı deneyimlerini bizlerle paylaşırken HİT Bölümü arkadaşlarına bu deneyimlerden edindiği mutluluğu anlatarak onları cesaretlendirdi. Öğrencilerimiz Erasmus ve diğer öğrenci değişim programlarıyla ilgili bolca soru sordular. Etkinliğimize ayrıca yine KBÜ Online Yabancı Diller Kurs Koordinatörü Öğretim Görevlisi Hasan Kanış ve British Town Karabük Şube Müdürü Medine Aksoy da katılım sağladı.
Söyleşi sonrasında, Erasmus tanıtım günleri kapsamında Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü'nün standı ziyaret edildi.