7. HİT BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
 
KBÜ HALKLA İLİŞKİLER BÖLÜMÜ 7. GELENEKSEL HİT BULUŞMA’DA YİNE BİR ARAYA GELDİ
 
Karabük Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü (HİT), 11 Aralık günü Doç. Dr. Sırma Oya Tekvar’ın ev sahipliğinde her yıl gerçekleştirilen HİT Buluşma gecesinin bu sene 7’ncisinde yine bir araya geldi.
Karabük’ün köklü mekanı Büyük Kulüp’te yapılan 7. HİT Buluşma’ya bölümün öğrencileri, bölüm mezunları, akademik ve idari kadro katıldı. 6 Aralık’ta, yine Tekvar’ın öncülüğünde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen “Amasra Maden Şehitleri Anısına Ağaç Dikme” projesine katkıları bulunan Karabük Özel İdaresi müdürlerinden Yılmaz Tiryaki ve Akbulut Mimarlık ortaklarından Ferhat Bozan, gecenin konukları arasındaydı. Hem sosyal sorumluluk projesine hem 7. HİT Buluşma’ya katkıları bulunan Karabük Belediyesi Başkanlığı adına teşekkür plaketini Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal alırken, gecenin sponsorları Bench Coffee (Samet Gökkaya), milli para-tekvandocu Alican Özcan ve Safran Turizm (Fatih Yılmaz), Tekvar’dan teşekkür plaketlerini aldılar.
Çekilişlerin olduğu ve son sınıf öğrencilere sürpriz hediyelerin verildiği gecenin ilerleyen saatlerinde öğrenciler ve hocalar, Kıtırhane Coffee’nin hediye ettiği leziz pastayı yerken ünlü DJ Murat Yağcıoğlu ve şarkıcı Cioman’in şarkıları eşliğinde doğasıya eğlendiler. 10. Yıl Marşı’nın coşkusuyla sonlanan gecede herkes, seneye 8. HİT Buluşma’da yeniden bir araya gelmek üzere mekandan ayrıldı.