Fakültemiz Öğrencileri 2017-2018 Mezuniyet Törenini Coşkuyla Kutladı
Karabük Üniversitesi 2017 – 2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, büyük bir coşkuyla kutlandı. Karabük Üniversitesinin 2017 – 2018 Akademik Yılı mezunları, Ay Yıldızlı Stadyumda gerçekleştirilen geniş katılımlı mezuniyet töreni ile uğurlandı. Törende 9 bin 45 öğrenci hep birlikte kep attı.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat: Övünç kaynağımız gençlerimizi, sağlık ve esenlikle mezun etmenin büyük sevincini hep birlikte yaşıyoruz

Mezuniyet töreninin açılışında konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “Karabük Üniversitesi olarak, övünç kaynağımız gençlerimizi, sağlık ve esenlikle mezun etmenin büyük sevincini hep birlikte yaşıyoruz.” dedi. Konuşmasının devamında mezun öğrencilere, “Sizler Türkiye’nin ve hatta dünyanın geleceğisiniz.” diyen Rektör Polat,” Bundan sonraki yaşamınızda pozitif olun, ailenize karşı saygılı olun, güzel vatandaşlar olun, yenilikçi ve yaratıcı olun, teknoloji dostu olun, girişimci ve atak olun, okur-yazar olun, çok yönlü olun, ulusal ve uluslararası olun, sağlıklı ve dinamik yaşayın, şartlar ne olursa olsun dürüst yaşayın, eşsiz ve benzersiz olun, çözüme ve hedeflerinize odaklanın, sınırlarınızı aşın.” şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Fakültemiz bünyesinde bulunan 4 bölümümüz mezun verirken, Aktüerya ve Risk Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik ve Girişimcilik bölümleri bu yıl ilk mezunlarını verdi. Fakültemizi ilk üç sırada bitiren öğrencilerimize diplomaları, İşletme Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat AĞARI tarafından takdim edildi.