2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik ve İdari Kurul Toplantısı
İşletme Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik ve İdari Kurul Toplantısına, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm, İşletme Fakültesi Bölüm Başkanlarımız, akademik ve idari personellerimiz katılım sağladılar.



Akademik ve İdari Kurul Toplantısında konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “İşletme Fakültemizin Akademik Kurulu bizim için son derece önemli. Toplantıya katılarak genel politikalarımızdan bahsetmek ve sizlerden neler beklediğimizi ifade etmek istiyoruz. Alan itibarıyla özellikle batılı ülkelerde ve Uzak Doğu ülkelerinde son yıllarda aşırı derecede önem verilen bir durum haline gelmiş oldu. Her şeyi üretebiliriz, her şeyi yapabiliriz ama bunu pazarlayamadık mı, satamadık mı, bunun yönetimini gerçekleştiremedik mi hiçbir anlamı kalmıyor. O yüzden bütün projelerin, tasarımların, üretilen mal ve ürünlerin yönetilmesi, organizasyonu, planlaması son derece önemli.” diye konuştu.





Rektör hocamızın  konuşmasının ardından, Rektör Yardımcımız ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Elif ÇEPNİ 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik ve İdari Kurul Sunumlarını gerçekleştirdiler. 



Sunum ardından bu sene içinde emeklilik sebebiyle aramızdan ayrılan Doç. Dr. Muhammet BELEN'e teşekkür belgelerinin takdimi gerçekleşti.



Daha sonra fakültemiz akademik ve idari personelleri ile gerçekleştirilen yemek buluşmasında da fakültemiz ile ilgili temenni ve iyi dilekler dile getirildi.





İşletme Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik ve İdari Kurul Toplantısı, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.